Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Pelletkachel
Merk:
Ravelli
3.933
Excl. BTW: € 3.250
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

Pelletkachel Duo 7

Pelletkachel Duo 7 van Ravelli is een leuke en design pelletkachel met een groot vuuraanzicht.

Deze kachel is hetzelfde als de Natural 7 van Ravelli, maar deze heeft ook een convectie ventilator.Hierdoor blaast de kachel de warmte verder de kamer in.

Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur hoger en rustiger.Verder heeft deze kachel het innovatieve kantelbare branderbak, welke om de 6 uren de branderbak kantelt en zo schoon houd. Hierdoor minder roet en een beter rendement.

De pelletkachel is opgebouwd uit gietijzer. Ook de Duo_7 is net als alle andere hoogwaardige pelletkachels bekleedt met vermiculite. Dit voorkomt warmtedoorstraling naar de belangrijke onderdelen, waardoor de levensduur sterk wordt verlengd.Het vermiculite zorgt voor een hogere temperatuur in de branderkamer waardoor ook de deeltjes verbrand worden, die over de 600 Gr pas verbrand worden.Dit zorgt voor een hoger rendement.

Verder zorgt het vermiculite voor een heldere branderkamer.

Volledig instelbaar wat betreft tijd en temperatuur. de Duo_7 pelletkachel wordt standaard geleverd met een afstandsbediening

Productomschrijving

Ravelli pelletkachel
Model: Duo 7
Type: vrijstaande pelletkachelkachel
Kleuren:zwart
Vermogen: 7.2 Kw
Afmetingen: H104 x B50 x D52
Inhoud reservoir:16 kg
Optie: afstandbediening

Pelletkachel Duo heeft een silence functie en is uitgerust met het RDS systeem.De kachel wordt dan afgesteld op het rookkanaal, en zal de trek blijven meten, en waar nodig zichzelf aanpassen aan de trek van het rookkanaal. Verder wordt de temperatuur in de branderbak en bij de uitlaat van de pelletkachel gemeten en dit word doorgegeven aan het RDS systeem.

De pelletkachel is uitgevoerd met schoner-ruitsysteem.

Deze kachel is leverbaar binnen 10 dagen.

Deel

Geef beoordeling

Aanbiedingen