Pelletkachel showroommodellen

Pelletkachel showroommodellen zijn een perfecte mogelijkheid om te zien hoe pelletkachels er uit zien en om de dealer te vragen hoe alles werkt. Bovendien is het de ideale manier om eventueel een wat goedkopere pelletkachel in huis te halen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.Wat is een pelletkachel showroom?

Een pelletkachel showroom is de perfecte plek om pelletkachels te bekijken en advies in te winnen. Er zijn inmiddels aardig wat merken op de markt die pelletkachels aanbieden en soms raak je door de bomen het bos kwijt. Daarom is een bezoekje aan onze showroom altijd een goed idee. In onze  showroom kunt u verschillende veel verkochte modellen bekijken en kunnen we u met onze jarenlange ervaring helpen bij de keuze voor een kachel.Pelletkachel showroommodellen

Regelmatig hebben wij pelletkachel showroommodellen in de aanbieding, dit is dus een uitgelezen kans om een zo goed als nieuwe pelletkachel aan te schaffen voor een showroomprijsje. In onze showroom hebben wij namelijk altijd een aantal veel verkochte modellen branden, zodat gasten deze kachels in werking kunnen zien. Wij vinden dit stukje service erg belangrijk, omdat een pelletkachel aanschaffen niet zomaar iets is. Daar is een financieel kostenplaatje aan gebonden. Wij vinden het daarom belangrijk dat mensen altijd welkom zijn in onze showroom en daar ook een aantal pelletkachels kunnen bekijken en in werking kunnen zien.Echter, er komen steeds nieuwe pelletkachels uit en oude modellen worden weer vernieuwd. Wij willen onze gasten echt een up-te-date assortiment laten zien. We willen laten zien wat de nieuwste snufjes zijn in pelletkachelland, de verschillende opties en vele mogelijkheden. Daarom doen wij met enige regelmaat onze showroommodellen van de hand, zodat we nieuwe kachels in kunnen kopen. Deze 'oude' showroommodellen zijn dan voor een klein prijsje bij ons te koop.Wie zijn wij
Wij zijn Pelletkachels Huis in Lemmer, opgericht door vader en zoon Roel en Marten en inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste pelletkachelleverancier van Noord-Nederland. Wij vinden het belangrijk om u als (potentiële) klant een compleet plaatje aan te kunnen bieden. Daarom kunt u bij ons terecht voor advies, montage, onderhoud en eventuele reparatie(s) van uw pelletkachel. Ook hebben wij standaard pellets op voorraad en kunt u in ons showroom een aantal veel verkochte modellen bekijken. Benieuwd geworden? Kom eens langs en bewonder onze pelletkachels showroommodellen!Wij hebben jarenlange ervaring met pelletkachels, montage en accessoires. Onze gecertificeerde medewerkers geven u met plezier het beste advies, zodat u de beste keuze kunt maken. Want een pelletkachel aanschaffen doe je niet zo maar, het is immers een financiële uitgave waarbij u van goede informatie voorzien wilt zijn. Wij helpen u graag bij het maken van uw beslissing, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw eigen pelletkachel.


Pelletkachels Huis
Kadijk 28
8531 XD Lemmer

info@pelletkachelshuis.nl

Kijk eens rond op onze webshop en mocht u vragen hebben, schroom dan niet om te bellen of te mailen of beter nog, eens langs te komen in onze showroom in Lemmer. Een bakje koffie staat voor je klaar.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer

Pelletkachel tipsPelletkachel tipsPelletkachel tips