Pelletkachel Artel

Een pelletkachel van Artel betekent een kachel van hoge kwaliteit met een tijdloos design van een innovatieve leider op de markt. Met een lange lijst van hoogwaardige kachels is Artel een toonaangevend merk in onze branche. Zoekt u een pelletkachel van Artel? Kom dan eens langs in onze showroom en laat u inspireren.Waarom Artel?

Pelletkachel ArtelHet Italiaanse bedrijf Artel werd ruim 35 jaar geleden opgericht en heeft zich sinds 2001 gericht op het produceren van kwaliteitspelletkachels. Artel is daarmee een relatief nieuwe speler op de markt die op bewonderenswaardige manier naam begint te maken met zeer sterke kachels van ouderwetse degelijkheid in een modern jasje. Bent u op zoek naar een echte kwaliteitskachel, dan raden wij Artel ten zeerste aan.Wat is een pelletkachel?
Een pelletkachel is een volautomatische kachel waarin korreltjes samengeperst zaagsel worden verbrand, dit zijn de zogenoemde pellets waar de kachel zijn naam aan dankt. De pellets in de brandkamer van de kachel worden automatisch aangestoken met een steekvlam en de verbrandde pellets worden ook automatisch weer aangevuld met nieuwe. U hoeft alleen de voorraadbak met pellets bij te vullen als deze op zijn. Trouwens, wist u dat de pellets gemaakt zijn van afvalhout uit de bosbouw? U bent dus ook nog eens milieuvriendelijk bezig en dat is altijd een pluspunt.


Waarom een pelletkachel van Artel?


Een pelletkachel van Artel kenmerkt zich vooral door het hoge rendement: bijna 95%. De meeste pelletkachels halen maximaal 93% (wat nog steeds erg veel is, helemaal vergeleken bij de 70% van een klassieke houtkachel). Een Artel pelletkachel is gemaakt van zeer degelijk materiaal en is gemakkelijk in gebruik. De aanschafprijs van een pelletkachel van Artel varieert per model, mogelijkheden, warmteafgifte en andere factoren.


Benieuwd geworden? Voor een Artel pelletkachel kunt u altijd terecht bij Pelletkachels Huis in Lemmer voor eerlijk advies en de beste prijzen. Kom langs in ons showroom, wij helpen u graag verder.Wie zijn wij
Bent u op nog zoek naar een pelletkachel, kies dan voor Pelletkachels Huis in Lemmer. Wij zijn de grootste leverancier van pelletkachels in Noord Nederland. Ook kunnen wij na aanschaf van een pelletkachel deze voor u monteren, onderhouden en eventueel repareren. Zo kunt u bij ons terecht voor het complete plaatje aan services. Benieuwd geworden? Kom eens langs in de showroom, wij vertellen u met plezier alles over onze pelletkachels van Artel!


Pelletkachels Huis
Kadijk 28
8531 XD Lemmer

info@pelletkachelshuis.nl

Kijk eens rond op onze webshop en mocht u vragen hebben, schroom dan niet om te bellen of te mailen of beter nog, eens langs te komen in onze showroom in Lemmer. Een bakje koffie staat voor je klaar.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer