Over Pelletkachels Huis in Lemmer

Wij zijn Pelletkachels Huis in Lemmer, door jarenlange ervaring een specialist geworden op het vakgebied van Pelletkachels. Ons bedrijf bestaat 20 jaar. Het hart van het bedrijf wordt gevormd door zoon en vader van Aalsum (Marten en Roel). Samen runnen wij het bedrijf van a tot z. Bel je voor informatie? Of heb je een vraag? Grote kans dat je een van ons persoonlijk aan de lijn krijgt. Want daar staan wij voor, persoonlijke service, hoogwaardige kennis, een goed advies en de echte Friese gastvrijheid.

Jaren geleden werden wij enthousiast over pelletkachels. We besloten om een winkel en webwinkel te beginnen in de verkoop van dit energiezuinige product. Je vraag jezelf misschien af: een webshop in pelletkachel in pelletkachels, is dat wel zo'n goed idee? Maar natuurlijk! Een pelletkachel is gemakkelijk te bedienen en maakt het huis in een mum van tijd heerlijk warm. De kachel ontsteekt zelf het vuur en verbrandde pellets worden automatisch aangevuld. Daarbij, het het rendement kan oplopen tot wel 93%, dus een pelletkachel is enorm zuinig. Onze redenatie was dat als wij al zo enthousiast werden van al deze voordelen, dan waren er meer! En dat bleek zo te zijn, want Pelletkachels Huis in Lemmer heeft inmiddels een grote showroom en mooie webshop.

Toen wij begonnen met onze webshop, besloten we een compleet plaatje aan producten aan te bieden. Dus niet alleen pelletkachels, maar ook toebehoren, accessoires en natuurlijk: pellets. Concreet betekent dit dat je niet alleen voor een pelletkachel bij ons terecht kunt, maar ook voor alle randartikelen. En hebben we iets niet in het assortiment, neem dan contact met ons op, zodat we het in huis kunnen proberen te halen.

Kijk eens rond op onze webshop en mocht u vragen hebben, schroom dan niet om te bellen of te mailen of beter nog, eens langs te komen in onze showroom in Lemmer.

Een bakje koffie staat voor je klaar!

Marten en Roel van Aalsum

Pelletkachels Huis
Kadijk 28
8531 XD Lemmer

T: 0031 (0)514 - 569405
F: 0031 (0)514 - 569296
E: info@pelletkachelshuis.nl