Pelletkachel Sneek

Zoekt u een Pelletkachel in Sneek e.o.?

Bent u op zoek naar een Pelletkachel in Sneek en omstreken? Pelletkachels Huis in Lemmer helpt u graag bij uw zoektocht naar de perfecte pelletkachel. Vanuit Sneek kunt u in een half uurtje bij ons in de showroom staan.


Pelletkachels Huis in Lemmer
Pelletkachels Huis in Lemmer is de grootste leverancier van pelletkachels in Noord-Nederland. In onze showroom hebben wij de meest verkochte modellen staan. Ook hebben wij 5 modellen aan staan, zodat u de pelletkachels ook in werking kunt bekijken. U krijgt van ons niet alleen een goed advies, maar het is ook mogelijk om uw nieuwe kachel door ons te laten monteren, onderhouden en eventueel repareren. Ook zijn pellets bij ons altijd op voorraad


Pelletkachel Sneek en omstreken

Bent u op zoek naar de beste deal als het gaat om een pelletkachel? Een kachel die op elk moment van de dag een heerlijke warmte geeft? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze gecertificeerde medewerkers geven u met alle plezier het beste advies over pelletkachels, waardoor iedereen altijd de juiste keuze kan maken. Immers, de aanschaf van een pelletkachel is een belangrijke (financiële) beslissing, en daarom helpen wij u graag bij het maken van deze keuze.


Pellets als brandstof in plaats van hout
Een pelletkachel brandt op speciaal gemaakte korrels: pellets. Deze pellets worden gemaakt door zaagsel heel hard samen te persen. Er is strenge controle op de kwaliteit van deze korrels en het materiaal van pellets is afkomstig van afvalhout van de houtindustrie; u bent dus ook nog eens milieuvriendelijk en energiezuinig bezig!


Bijzonder eenvoudig!

Een pelletkachel is een bijzonder eenvoudige manier om uw huis op aangename temperatuur te krijgen. De kachel verwarmt snel het gehele huis met het gemak van een gaskachel. Dat betekent dat u lui achterover kunt hangen en lekker kunt genieten van de vrolijke vlammen en heerlijke warmte, zonder u om allerlei randzaken te bekommeren.


Warm worden met een pelletkachel is eenvoudig en betaalbaar
Met een pelletkachel maakt u uw huis snel en kinderlijk eenvoudig heerlijk warm. Daarnaast is dit type kachel gemakkelijk te bedienen, waarbij maximale tevredenheid natuurlijk voorop staat. De aanschafprijs van een pelletkachel varieert per model, mogelijkheden, warmteafgifte en andere factoren. Dus voor de aanschaf van een pelletkachel in Sneek komt u het beste langs bij Pelletkachels Huis voor eerlijk advies en de beste prijzen.


Route vanaf Sneek naar Pelletkachels Huis Lemmer
Hieronder vindt u de route van Sneek naar Pelletkachels Huis in Lemmer.


Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer