Pelletkachel Noordoostpolder

Zoekt u een pelletkachel in Noordoostpolder?

U wilt een pelletkachel kopen in de Noordoostpolder? Dan bent u bij Pelletkachels Huis in Lemmer aan het beste adres!


Pelletkachels Huis in Lemmer

Pelletkachels Huis in Lemmer is de grootste leverancier van pelletkachels in deze regio. Kom eens langs en bekijk de pelletkachels in onze showroom, een aantal van deze kachels hebben wij standaard branden. Zo kunt u de kachels in werking zien. Bij ons kunt u ook terecht voor de montage en het onderhoud van uw pelletkachel. En mocht er iets kapot gaan, dan kunnen wij deze ook voor u repareren. Wist u dat wij pellets altijd op voorraad hebben?


Een pelletkachel een goed keuze?
Na (lang) nadenken bent u er uit: u wilt een pelletkachel kopen. Een uitstekende keuze, want een pelletkachel is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook energievriendelijk en –zuinig.  Bij ons bent u aan het goede adres. Pelletkachels Huis in Lemmer geeft u met alle plezier het beste advies over de aanschaf van een pelletkachel, waardoor u altijd de juiste keuze maakt. Er zijn heel wat mooie pelletkachels op de markt, allemaal met hun eigen uiterlijk en extra opties. Dan is het zoeken naar die ene kachel nog een hele klus. Wij helpen u daar graag bij.


Pellets als brandstof?
Een pelletkachel brandt op speciaal gemaakte korrels: pellets. Pellets zijn eigen gemaakt van voornamelijk zaagsel dat heel sterk samengeperst is en zo kleine korrels vormen. Er is strenge controle op pellets en de meeste pellets worden gemaakt van afvalhout. Zo bent u milieuvriendelijk aan het stoken, ideaal!


Eenvoudig en snel een warm huis
Een pelletkachel maakt in een mum van tijd uw huis heerlijk en super eenvoudig lekker warm De bediening is kinderlijk gemakkelijk en vaak zijn er extra opties beschikbaar die de kachel nog beter maken. Denk aan een digitaal display, tijdsklokje of een ingesteld programma. De aanschafprijs van een pelletkachel varieert per model, mogelijkheden, warmteafgifte en andere factoren.


Route vanaf Noordoostpolder naar Pelletkachels Huis Lemmer
Hieronder vindt u de route van Noordoostpolder naar Pelletkachels Huis in Lemmer.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer