Pelletkachel showroom

Een pelletkachel showroom bezoeken is altijd een goed iets in de zoektocht naar een passende pelletkachel. Een dure aankoop als zoals deze wilt u natuurlijk goed voorbereid kunnen maken, wij raden daarom ook altijd aan om eens in onze showroom te komen kijken, zodat u de kachels in het echt kunt bekijken en in werking kunt zien.De pelletkachel showroom in Lemmer

Een pelletkachel showroom is de perfecte plek om pelletkachels te bekijken en advies in te winnen. Er zijn inmiddels aardig wat merken op de markt die pelletkachels aanbieden en soms raak je door de bomen het bos kwijt. Daarom is een bezoekje aan onze showroom altijd een goed idee. In onze pelletkachel showroom kunt u verschillende veel verkochte modellen bekijken en kunnen we u met onze jarenlange ervaring helpen bij de keuze voor een kachel.

Veel mensen gaan tegenwoordig op zoek naar een houtkachel. Wat men niet beseft is dat een houtkachel het nodige werk met zich mee brengt. De schoorsteen moet bijvoorbeeld jaarlijks schoongemaakt worden, maar ook tijdens het branden kost een houtkachel veel werk. De ruiten zijn snel vies en er moet regelmatig een nieuw blok hout op. In het begin is dat de moeite niet, maar vooral de tripjes van en naar buiten om nieuw hout op te halen zijn na een tijdje erg vervelend. Een goede tussenweg is dan een pelletkachel.
Een pelletkachel is de perfecte combinatie van een milieuvriendelijke kachel met het uiterlijk van een houtkachel, zonder dat je telkens houtblokken in de kachel hoeft te doen of de glazen schoon moet maken. Een pelletkachel brandt op zogenoemde pellets, dit zijn korreltjes samengeperst zaagsel. Deze korreltjes van gerecycled hout doet u in bulk in de voorraadbak van de kachel en de kachel zelf bepaalt hoeveel korrels nodig zijn om het vuur aan te maken en/of brandende te houden. De ventilator in de kachel blaast vervolgens hete lucht in de te verwarmen ruimte. Het rendement van een pelletkachel kan oplopen tot wel 93%! Dit is behoorlijk hoger dan het rendement van een houtkachel (gemiddeld 75%), waar veel warmte verloren gaat via de schoorsteen.Wie zijn wij?
Voor de beste pelletkachel tips en adviezen bent u bij Pelletkachels Huis in Lemmer aan het goede adres. Wij zijn de grootste leverancier van pelletkachels in Noord Nederland en leveren onze kachels ook zelf bij u af. Bij ons kunt u terecht voor het complete plaatje aan services, van advies tot verkoop en van montage tot onderhoud en reparatie. Een pelletkachel komt met een financieel kostenplaatje, zo'n kachel koop je dan ook niet zomaar. Een weloverwogen keuze maken is dus belangrijk en wij adviseren u graag over de aankoop van een pelletkachel. En met deze pelletkachel tips bent u al een stuk op weg.


Wij hebben jarenlange ervaring met pelletkachels, montage en accessoires. Onze gecertificeerde medewerkers geven u met plezier het beste advies, zodat u de beste keuze kunt maken. Want een pelletkachel aanschaffen doe je niet zo maar, het is immers een financiële uitgave waarbij u van goede informatie voorzien wilt zijn. Wij helpen u graag bij het maken van uw beslissing, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw eigen pelletkachel.


Pelletkachels Huis
Kadijk 28
8531 XD Lemmer

info@pelletkachelshuis.nl

Kijk eens rond op onze webshop en mocht u vragen hebben, schroom dan niet om te bellen of te mailen of beter nog, eens langs te komen in onze showroom in Lemmer. Een bakje koffie staat voor je klaar.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer

Pelletkachel showroomPelletkachel showroomPelletkachel showroom