Pelletkachel Kopen

De perfecte pelletkachel kopen

Wilt u een pelletkachel kopen? Zoek dan niet verder, Pelletkachels Huis in Lemmer heeft de perfecte pelletkachel voor u.


Pelletkachels Huis in Lemmer
Bent u op zoek naar een pelletkachel van kwaliteit? Een kachel die uw huis in een flits heerlijk warm maakt? Dan bent u bij ons aan het goede adres.
Pelletkachels Huis in Lemmer is de grootste leverancier van pelletkachels in Noord-Nederland. U bent altijd welkom om langs te komen voor een uitgebreide uitleg over onze kachels. Ook hebben wij in onze showroom een aantal veel verkochte modellen staan die u ook in werking kunt zien. Wist u dat wij uw pelletkachel ook kunnen monteren, onderhouden en eventueel repareren? Zo kunt u alle pelletkachel gerelateerde zaken bij ons regelen. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor pellets en andere accessoires.


Wij hebben jarenlange ervaring met pelletkachels, montage en accessoires. Onze gecertificeerde medewerkers geven u met plezier het beste advies, zodat u de beste keuze kunt maken. Want een pelletkachel aanschaffen doe je niet zo maar, het is immers een financiële uitgave waarbij u van goede informatie voorzien wilt zijn. Wij helpen u graag bij het maken van uw beslissing, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw eigen pelletkachel.


Milieuvriendelijk stoken
Een pelletkachel brandt niet op gewoon hout, maar op zogenoemde pellets: korreltjes samengeperst zaagsel. Het rendement van een pelletkachel kan wel oplopen tot 93%! Dit is dus enorm energiezuinig stoken. Bovendien is het ruwe materiaal van de pellets afkomstig van afvalhout uit de houtindustrie. Door een pelletkachel te gebruiken bent u dus heel milieuvriendelijk aan het stoken.


Eenvoudig in gebruik
Een pelletkachel is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook heel gemakkelijk. De pellets worden automatisch in de brandkamer gedeponeerd en worden door de kachel zelf aangestoken. U kunt dus heerlijk ontspannen op de bank gaan zitten te genieten van het vlammenspel, zonder dat u om de zoveel tijd nieuw hout op de kachel zou moeten gooien. Dus eigenlijk geniet u wel van de lusten van een open haard, maar niet van de lasten. Dat is pas genieten!


Eenvoudig en betaalbaar een warm huis
Wilt u een pelletkachel kopen? Zoek dan niet verder, want met een pelletkachel van Pelletkachels Huis in Lemmer zit u goed! Kom langs voor een eerlijk, goed advies over de verschillende merken pelletkachels, prijzen en extra mogelijkheden. Zo wordt een pelletkachel kopen wel heel gemakkelijk.


De snelste route naar Pelletkachel Lemmer

De snelste route naar Pelletkachels Huis Lemmer kunt u zien in het kaartje hieronder.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer