Pelletkachel Heerenveen

Bent u op zoek naar een Pelletkachel in Heerenveen?

Voor een pelletkachel in Heerenveen e.o. hoeft u niet verder te zoeken, want Pelletkachels Huis in Lemmer staat voor u klaar!


Pelletkachels Huis in Lemmer
Pelletkachels Huis in Lemmer is de grootste leverancier van pelletkachels in Noord-Nederland.  Wij zijn geen tussenhandelaar, maar leveren onze pelletkachels zelf. Ook kunnen wij voor u de montage, reparatie en het onderhoud van de kachel doen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor pellets, deze kunt u online bestellen of afhalen in onze showroom.


Pelletkachel Heerenveen

Als u een pelletkachel zoekt, dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze gecertificeerde medewerkers geven u met alle plezier het beste advies over de aanschaf van een pelletkachel, zodat u de juiste keuze kunt maken. Een pelletkachel komt met een financieel kostenplaatje, zo'n kachel koop je dan ook niet zomaar. Een weloverwogen keuze maken is dus belangrijk en wij helpen u daar graag bij.
Bijzonder eenvoudig!


Een pelletkachel is een hele snelle, simpele manier om uw huis lekker warm te krijgen. Met het gemak van een gaskachel hebt u in een mum van tijd het hele huis lekker warm. Dat is pas genieten!


Pellets als brandstof?
Een pelletkachel brandt op zogenoemde pellets, dit zijn korreltjes samengeperst zaagsel. Het rendement van een pelletkachel kan oplopen tot wel 93%! Dit betekent dat er van 1 kilo pellets maar 70 gram as over blijft. Zó energievriendelijk stoken wil iedereen wel! Bovendien is het ruwe materiaal van de pellets afkomstig van afvalhout uit de houtindustrie. Door een pelletkachel te gebruiken bent u dus heel milieuvriendelijk aan het stoken, ideaal.


Eenvoudig en betaalbaar een warm huis
Met een pelletkachel is uw huis snel en eenvoudig heerlijk warm. Bovendien is een pelletkachel gemakkelijk in gebruik en kunt u kiezen uit veel verschillende opties die u bij een kachel aan kunt schaffen. Denk aan een digitaal beeldscherm, automatische klok of bediening op afstand. De aanschafprijs van een pelletkachel varieert per model, mogelijkheden, warmteafgifte en andere factoren. Benieuwd geworden? Voor een pelletkachel in Heerenveen kunt u altijd terecht bij Pelletkachels Huis in Lemmer voor eerlijk advies en de beste prijzen. Kom langs in ons showroom, wij helpen u graag verder.


Route vanaf Heerenveen naar Pelletkachels Huis Lemmer
Hieronder vindt u de route naar Pelletkachels Huis in Lemmer. Want voor een pelletkachel in Heerenveen zit u bij ons helemaal goed.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer