Nordic Fire Natura pelletkachel


Nordic Fire Natura pelletkachel horen in de top van het huidige pelletkachelaanbod. Dit Nederlandse handelsmerk, geproduceerd door het bekende Ravelli is een toonaangevende naam op het gebied van pelletkachels met de Nederlandse degelijkheid.

Waarom Nordic Fire?

Nordic Fire Natura pelletkachelNordic Fire word geproduceerd door Ravelli, de grootste producent van pelletkachels in Europa. Hierdoor hebt u de zekerheid van een topkwaliteit pelletkachel met Nederlandse kenmerken: kwaliteit, perfecte ondersteuning en goede service. Geavanceerde oplossingen worden gecombineerd met een stijlvol en verzorgd design en de modernste eisen worden toegepast, zodat de kachels voldoen aan alle regels in het boekje en nog meer. Vooral de Natura serie van Nordic Fire is een zeer gewilde en degelijke serie.Wat is een pelletkachel?
Een pelletkachel is een volautomatische kachel die brandt op speciaal gemaakte korrels: pellets. Pellets zijn gemaakt van voornamelijk zaagsel dat heel sterk samengeperst is en zo kleine korrels vormen. Er is strenge controle op pellets en de meeste pellets worden gemaakt van afvalhout. Een Nordic Fire Natura pelletkachel maakt uw huis snel en kinderlijk eenvoudig heerlijk warm.  Zo bent u ook milieuvriendelijk aan het stoken!Waarom een Nordic Fire Natura pelletkachel

Een Nordic Fire Natura pelletkachel is een volautomatische kachel, omdat de pellets automatisch naar de brandkamer getransporteerd en vervolgens aangestoken worden. De verbrandde pellets worden ook automatisch weer aangevuld met de juiste hoeveelheid. U hoeft alleen de voorraadbak met pellets bij te vullen als deze op zijn. Hierin ligt ook het grote verschil met een houtkachel, aangezien die laatste veel meer aandacht vergt en uiteindelijk een stuk bewerkelijker is.Maar deze dingen gelden eigenlijk voor alle pelletkachels. Dus wat maakt een Nordic Fire Natura pelletkachel dan zo speciaal? Er zijn eigenlijk drie punten die bijdragen aan het succes van deze serie. Als eerste het vuur in de kachel. De Natura serie heeft een mooie, rustige vlam die doet denken aan een houtkachel. Veel pelletkachels hebben een felle straalvlam en niet een rustig vlammenspel. De Natura serie heeft juist wel een rustige vlam, voor het echte houtkacheleffect.Daarnaast is de Natura een zeer stille kachel, omdat de kachel hele stille ventilatoren bezit. Deze ventilatoren verspreiden de warmte door de ruimte, maar kunnen ook uitgezet worden (niet elke pelletkachel kan dit). Zo kunt u zelf kiezen of u de geluidsarme ventilatoren aan wilt hebben, of juist uit.En als laatste heeft de Nordic Fire Natura pelletkachel een automatische reiniging. Dit systeem zorgt er voor dat de assen automatisch in de aslade af worden gevoerd. Bovendien is de aslade groter dan normaal, zodat u tot een maand kunt stoken zonder de lade schoon te hoeven maken.Het rendement van dit type kachel kan oplopen tot wel 94.6%, een groot verschil met een klassieke houtkachel die over het algemeen blijft steken op maar 75% rendement. Trouwens, wist u dat de pellets die verbrand worden gemaakt zijn van afvalhout uit de houtindustrie? U bent dus ook nog eens milieuvriendelijk bezig.€500 subsidie op een pelletkachel!
Het is op dit moment ook mogelijk om een pelletkachel aan te schaffen met ten minste €500 subsidie. Benieuwd welke Nordic Fire Natura pelletkachel in aanmerking komt? Neem dan even contact met ons op, wij hebben de meest recente lijst met kachels die hiervoor in aanmerking komen direct bij de hand.Wie zijn wij
Wij zijn Pelletkachels Huis in Lemmer, door jarenlange ervaring een specialist geworden in dit vakgebied. Wij bieden niet alleen pelletkachels aan, maar ook accessoires. Bovendien kunt u bij ons terecht voor de montage, onderhoud en eventuele reparatie van uw kachel. Concreet betekent dit dat u niet alleen voor een pelletkachel bij ons terecht kunt, maar ook voor alle randartikelen. En dus ook natuurlijk de Nordic Fire Natura pelletkachel.


Pelletkachels Huis
Kadijk 28
8531 XD Lemmer

info@pelletkachelshuis.nl

Kijk eens rond op onze webshop en mocht u vragen hebben, schroom dan niet om te bellen of te mailen of beter nog, eens langs te komen in onze showroom in Lemmer. Een bakje koffie staat voor je klaar.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer