Dielle Grecale 50

  • Dielle Grecale 50
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Model:
Dielle Grecale 50
Merk:
Dielle
Bel voor informatie
+31 (0)514-569405
Nog niet beoordeeld Geef beoordeling

Pelletkachel Dielle Grecale 50

De kleinste pelletkachel die het vuurbeeld van een houtkachel evenaard.

GRECALE 50

Pelletkachel Dielle Grecale 50 is de voorzet pelletkachel van Dielle’s nieuwe serie. De Grecale 50 basic heeft een vermogen van 6kW uit de Grecale serie kachels. De Grecale kachel is een pelletkachel die net is uitgebracht door het italiaanse bedrijf Dielle. Door de innovatieve technologiën heeft u meerdere voordelen. Uw zicht op de vlam is een mooi branderbed met een rustig hoge ruime vlam, een genot om naar te kijken. De ruit van de kachel geeft een heerlijke stralingswarmte zoals bij de traditionele houtkachel. Door deze technologieën mede gericht op duurzaam zuinig en gemaks voorzieningen voor de hedendaagse twee verdieners huishouding is de Grecale 50 het meest efficiënt onder de pelletkachels. De Dielle pelletkachels geven in snel tempo warmte af. De pelletkachels hebben de functie om op afstand aan te kunnen zetten dmv de internetbesturing hiervoor is geen internetverbinding nodig, wel een lokaal netwerk verbinding. De Grecale 50 haarden zijn in 20 egale of gevarieerde kleuren verkrijgbaar. Laat u informeren over de vele mogelijkheden met de Grecale 50 boordevol gebruikersgemak door hedendaagse technologieën.
Technische gegevens:

Verbrandingsvermogen (min-max): 6.2 kW
Verbrandingsvermogen nominaal (min-max): 2.5-5.5 kW
Verwarmbare capaciteit: 135 m3
Aantal vermogensniveau’s: 5
Thermisch rendement (max): 85-89.5%
Emissie CO (13% O2): 0.009%
Nominaal verbruik (min-max): 0.6-1.31 kg
Netaansluiting: 230V / 50 Hz
Maximaal constant elektrisch verbruik: 210 W
Maximaal elektrisch verbruik in ontstekingsfase: 590W
Gewicht toestel: 95 kg
Diameter rookgasafvoer: 80 mm
Schoorsteentrek minimaal: 12 Pa
Temperatuur rookgassen (min-max): 154-179 °C
Rookgas massastroom: 5.3 g/s
Maatvoering HxBxD: 977x455x554 mm

Opties meerprijs

Internet: Stel je pelletkachel in met de Smartphone  of computer in alle vrijheid. Door de Dielle App te downloaden vanuit de Google Play Store, Apple Store en de Windows Store in combinatie met de extra apparatuur op de pelletkachel, is de pelletkachel van ver buiten huis al te regelen.

Draadloos LCD Unit: Op aanvraag is het mogelijk om de Dielle Pelletkachel aan te sluiten op een draadloos LCD Unit waardoor het mogelijk is de gehele pelletkachel te bedienen op afstand. Dit unit wordt begeleid door de kamerthermostaat.

Afstandsbediening: Deze optie zorgt ervoor dat de pelletkachel aan en uit te zetten is vanuit de sofa.

SMS functie: Deze functie zorgt ervoor dat de pelletkachel gemakkelijk aan en uit te zetten is door een enkele SMS te versturen. Het is ook mogelijk om de pelletkachel notificaties te laten sturen indien de pelletkachel een alarm afgeeft.

Luchtbevochtiger: Om ervoor te zorgen dat de pelletkachel niet alleen maar droge lucht de kamer instuwt is het mogelijk een roestvrij stalen onderdeel te plaatsen -die tevens verwijderbaar is- zodat de pelletkachel meer aangename lucht de kamer instuwt.

Deel

Geef beoordeling