Ravelli Pelletkachel

Een Ravelli pelletkachel is zo ongeveer het neusje van de zalm als het gaat om pelletkachels. De baanbrekende innovaties die Ravelli implementeert in haar kachels zorgen voor een duurzame, milieuvriendelijke kwaliteitskachel die wij iedereen aan kunnen raden.

Wat maakt Ravelli bijzonder?


Een Ravelli pelletkachel staat garant voor een kachel van hoogstaande kwaliteit met een rendement van tenminste 90% en de uitstraling van een klassieke houtkachel. Met als grote verschil dat een houtkachel over het algemeen maximaal 70%-75% rendement heeft. In tegenstelling tot veel andere merken, komt bij een Ravelli pelletkachel vaak de lucht van boven, in plaats van onderen. Dit zorgt voor een rustigere vlam, zoals we die gewend zijn van een houtkachel. U krijgt dus echt een kachel in huis met de uitstraling van een houtkachel, zonder het praktische ongemak van kloven en constant houtblokken in de kachel stoppen.De voordelen van een Ravelli pelletkachel op een rij
Een pelletkachel van Ravelli heeft veel voordelen, een aantal daarvan willen we specifiek noemen.Een Ravelli pelletkachel:

  1. heeft automatische ramenreiniging, waardoor u langer dan een maand kunt stoken zonder te reinigen,
  2. is de stilste pelletkachel in zijn soort,
  3. heeft een zeer hoog rendement,
  4. heeft een regelbare ventilator voor het transporteren van warme lucht in huis,
  5. en is uitgebreid te programmeren naar uw eigen voorkeuren.Hebt u recent een pelletkachel gekocht, of overweegt u om er een te kopen? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een pelletkachel subsidie van tenminste €500,-. Deze pelletkachel subsidie is een tegemoetkoming bij het kopen van een milieuvriendelijke pelletkachel, om zo een duurzame verwarming te stimuleren. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de grootte van de kachel, maar altijd ten minste €500,-. Wilt u weten welke kachels in aanmerking komen voor de subsidie? Neem dan contact met ons op.Wie zijn wij?
Pelletkachels Huis in Lemmer is de grootste leverancier van Ravelli pelletkachels in Noord-Nederland.  Wij zijn geen tussenhandelaar, maar leveren onze pelletkachels zelf. Ook kunnen wij voor u de montage, reparatie en het onderhoud van de kachel doen. Wij verkopen ook pellets, deze kunt u online bestellen of afhalen in onze showroom. Bij ons kunt u terecht voor


Pelletkachels Huis
Kadijk 28
8531 XD Lemmer

info@pelletkachelshuis.nl

Kijk eens rond op onze webshop en mocht u vragen hebben, schroom dan niet om te bellen of te mailen of beter nog, eens langs te komen in onze showroom in Lemmer. Een bakje koffie staat voor je klaar.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer