Prijzen pelletkachels

Prijzen van pelletkachels lopen nogal uiteen. Want hoe veel kost een pelletkachel? Dat is een vraag die wij regelmatig krijgen en waar niet zo 1,2,3 een antwoord op te geven is.

Dus: prijzen van pelletkachels

Pelletkachel prijzen lopen nogal uiteen per merk, model en de opties die u bij de kachel aan wilt schaffen. Over het algemeen kunnen we stellen dat de betere, vaak Italiaanse, merken ook een hoger prijskaartje hebben dan hun goedkopere tegenhangers van een minder goede kwaliteit. Maar u kiest zelf natuurlijk wat u belangrijk vind, een simpele kachel voor minder geld, of een duurdere kachel met extra functies en gemaakt van duurdere grondstoffen.Ook al hebben de betere kachels een duurder prijskaartje, dit betekent niet dat u de goedkopere kachels per definitie links moet laten liggen. Er zijn ook echt wel kwalitatief goede kachels met een minder hoog prijskaartje. U krijgt dan voor uw geld een gewone, degelijke kachel zonder al te veel poeha die misschien wat minder lang mee gaat dan de duurdere versies. En die minder foefjes heeft, zoals een tijdsklok, schone ruitensysteem of een natuurlijk ogend vlammenspel. Het is aan u of u daar waarde aan hecht. Vind u een simpele kachel ook goed, dan hoeft u natuurlijk niet extra geld uit te geven aan opties die u niet nodig vindt.Dus, als iemand vraagt “Wat zijn de gemiddelde prijzen van pelletkachels”, dan is daar dus geen eenduidig antwoord op te geven, omdat we niet weten welke eisen u aan de kachel stelt, welke opties u er bij wilt hebben etc. Maar we kunnen wel een globale prijsindicatie geven.Over het algemeen kunnen we stellen dat de goedkoopste prijzen van pelletkachels rond de €1000 kosten, u krijgt dan een simpel model dat zijn werk goed doet. Dit zijn wel vaak de kleinere kachels die meer geschikt zijn voor een studio oid.Voor pakweg €500 meer komt u in het goedkopere segment van de grotere kachels. Deze kachels zijn dan meer geschikt voor in huis om een grote(re) ruimte te verwarmen. En zo gaan de prijzen steeds meer omhoog, afhankelijk van het merk en het type kachel.De duurste kachels zijn over het algemeen de Italiaanse kachels. Van deze merken zijn ook goedkopere kachels te krijgen, maar de duurste prijzen van pelletkachels van deze merken zitten al snel rond de €3000 / €4000 met uitschieters naar boven.Waar het uiteindelijk op neer komt is: waar gaat u voor? Een duurdere kachel, gemaakt van hoge kwaliteit grondstoffen en met wat extra opties en mogelijkheden? Of een goedkopere pelletkachel met minder opties en gemaakt van materiaal van mindere kwaliteit die wat korter mee gaat? Die keuze kan soms lastig zijn. Iets dat u kan helpen bij het maken van die keuze is de pelletkachel subsidie...Ten minste €500 subsidie op een pelletkachel!
Op dit moment (Januari 2019) is het mogelijk om een pelletkachel aan te schaffen met ten minste €500 subsidie. Deze subsidie krijgt u van de overheid als uw kachel voldoet aan bepaalde eisen. Benieuwd welke kachels in aanmerking komen? Neem dan even contact met ons op, wij hebben de meest recente lijst met kachels direct bij de hand.


Wie zijn wij
Voor de beste pelletkachel tips en adviezen bent u bij Pelletkachels Huis in Lemmer aan het goede adres. Wij zijn de grootste leverancier van pelletkachels in Noord Nederland en leveren onze kachels ook zelf bij u af. Bij ons kunt u terecht voor het complete plaatje aan services, van advies tot verkoop en van montage tot onderhoud en reparatie. Een pelletkachel komt met een financieel kostenplaatje, zo'n kachel koop je dan ook niet zomaar. Een weloverwogen keuze maken is dus belangrijk en wij adviseren u graag over de aankoop van een pelletkachel. Ook vragen over prijzen van pelletkachels kunnen wij beantwoorden.


Wij hebben jarenlange ervaring met pelletkachels, montage en accessoires. Onze gecertificeerde medewerkers geven u met plezier het beste advies, zodat u de beste keuze kunt maken. Want een pelletkachel aanschaffen doe je niet zo maar, het is immers een financiële uitgave waarbij u van goede informatie voorzien wilt zijn. Wij helpen u graag bij het maken van uw beslissing, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw eigen pelletkachel.


Pelletkachels Huis
Kadijk 28
8531 XD Lemmer

info@pelletkachelshuis.nl

Kijk eens rond op onze webshop en mocht u vragen hebben, schroom dan niet om te bellen of te mailen of beter nog, eens langs te komen in onze showroom in Lemmer. Een bakje koffie staat voor je klaar.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer

Prijzen pelletkachelsPrijzen pelletkachelsPrijzen pelletkachels