Pelletkachelshuis Lemmer

Pelletkachelshuis te Lemmer is uw pelletkachel specialist!

Bent u nog op zoek naar een pelletkachel in de regio Lemmer? Zoek dan niet verder, Pelletkachels Huis in Lemmer heeft de perfecte pelletkachel voor u.


Pelletkachels Huis in Lemmer

Pelletkachels Huis in Lemmer is de grootste leverancier van Pelletkachels in Noord-Nederland. U bent altijd welkom om langs te komen voor een uitgebreide uitleg over onze kachels. Bovendien kunt u in onze showroom een aantal veel verkochte modellen in werking zien. Wist u dat wij uw pelletkachel ook kunnen monteren, onderhouden en eventueel repareren? Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor pellets en andere accessoires.


Pelletkachelshuis te Lemmer en omstreken
Bent u op zoek naar een pelletkachel van kwaliteit? Zo eentje die u op elk gewenst moment aan kunt zetten en die u in een flits voorziet van een aangename warmte? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben jarenlange ervaring met pelletkachels, montage en accessoires. Onze gecertificeerde medewerkers geven u met plezier het beste advies, zodat u precies weet welke kachel het meest geschikt is voor u. Een pelletkachel aanschaffen doe je niet zo maar, het is immers een financiële uitgave waar eerst goed over nagedacht word. Wij helpen u graag bij het maken van uw beslissing, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van uw eigen kwaliteitskachel.


Milieuvriendelijk stoken
Een pelletkachel brandt niet op gewoon hout, maar op zogenoemde pellets: korreltjes samengeperst zaagsel. Het rendement van een pelletkachel kan wel oplopen tot 93%! Dit betekent dat er van 1 kilo pellets maar 70 gram as over blijft. Bovendien wordt de kwaliteit van pellets streng in de gaten gehouden, zodat er bij de verbranding zo min mogelijk schadelijke stoffen vrij komen. Daarnaast is het ruwe materiaal van de pellets afkomstig van van afvalhout uit de houtindustrie. Door een pelletkachel te gebruiken bent u dus heel milieuvriendelijk aan het stoken.


Bijzonder eenvoudig in gebruik!
Een pelletkachel is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook heel gemakkelijk te bedienen. Het enige dat u hoeft te doen is de kachel aan zetten, daarna verloopt alles vanzelf. De pellets worden automatisch in de brandkamer gedeponeerd, dus u kunt heerlijk onderuit op de bank gaan zitten. De kachel verwarmt binnen kort tijd het hele huis, terwijl u zit te genieten van de flakkerende vlammen. Dat is pas ontspannen!


Eenvoudig en betaalbaar een warm huis
Dus bent u nog op zoek naar een pelletkachel in de regio Lemmer? Zoek dan niet verder, want met een pelletkachel van Pelletkachels Huis in Lemmer zit u goed! Kom langs voor een eerlijk, goed advies over de verschillende merken pelletkachels, prijzen en extra mogelijkheden.


De snelste route naar Pelletkachelshuis in Lemmer

De snelste route naar Pelletkachels Huis in Lemmer kunt u zien in het kaartje hieronder.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer