Pelletkachel Joure

Op zoek naar een Pelletkachel in de regio Joure

Zoekt u een pelletkachel in de omgeving van Joure? Pelletkachels Huis in Lemmer staat voor u klaar! In twintig minuutjes kunt u bij ons in de showroom staan.


Pelletkachel Joure en omstreken
U bent op zoek naar de beste koop als het gaat om een pelletkachel. Zo'n kachel die op elk moment van de dag uw huis heerlijk warm maakt. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze gecertificeerde medewerkers geven u met alle plezier het beste advies over de aanschaf van een pelletkachel, waardoor iedereen altijd de juiste keuze kan maken. Het bedrag dat u voor een pelletkachel neertelt is immers niet niks, een weloverwogen keuze maken is dan ook belangrijk. Wij helpen u daar graag bij.


Pelletkachels Huis in Lemmer

Pelletkachels Huis in Lemmer is de grootste leverancier van pelletkachels in Noord-Nederland. In onze showroom staan vijf modellen standaard te branden, zodat u de pelletkachels in werking kunt bekijken. Naast een goed advies kunnen wij uw kachel ook monteren, repareren en onderhouden. Bovendien kunt u bij ons altijd terecht voor pellets, want deze zijn bij ons 24-7 op voorraad.


Pellets als brandstof?
Een pelletkachel brandt op speciaal gemaakte korrels, die gemaakt worden door zaagsel heel hard samen te persen. Om te voorkomen dat er bij de verbranding in een pelletkachel te veel schadelijke stoffen vrijkomen, is er strenge controle op de kwaliteit van de pellets. Het materiaal van pellets is overigens afkomstig van afvalhout van de houtindustrie; u bent dus ook nog eens milieuvriendelijk aan het stoken!


Bijzonder eenvoudig!
Een pelletkachel is een bijzonder eenvoudige manier om uw huis lekker warm te krijgen. Deze eenvoudig te bedienen kachel krijgt snel het gehele huis op temperatuur met het gemak van een gaskachel. Dus ga lekker zitten, geniet van uw nieuwe kachel en ontspan.
Warm worden met een pelletkachel is eenvoudig en betaalbaar
Met een pelletkachel is uw huis snel en kinderlijk eenvoudig heerlijk warm. Daarnaast zijn deze kachels gemakkelijk te bedienen en zijn er extra opties mogelijk die de kachel nog beter in gebruik maken. De aanschafprijs van een pelletkachel varieert per model, mogelijkheden, warmteafgifte en andere factoren. Voor de aankoop van een pelletkachel in Joure komt u naar Pelletkachels Huis voor eerlijk advies en de beste prijzen.


Route vanaf Joure naar Pelletkachels Huis Lemmer

Hieronder vindt u de route van Joure naar Pelletkachels Huis in Lemmer.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer