Pelletkachel Flevoland

De perfecte pelletkachel in Flevoland kopen

Zoekt u een pelletkachel in Flevoland? Bij Pelletkachels Huis in Lemmer bent u aan het goede adres. Kom eens langs in onze showroom!


Pelletkachels Huis in Lemmer
Als u een pelletkachel zoekt, dan zit u bij ons goed. Wij zijn al jarenlang dealer van verschillende merken pelletkachels en ook voor montage, onderhoud en eventueel reparatie kunt u bij ons terecht.


Pelletkachels Huis in Lemmer is de grootste leverancier van pelletkachels in Noord-Nederland. Kom eens langs in onze showroom voor een uitgebreide uitleg over onze kachels. Ook hebben wij standaard een aantal veel verkochte modellen staan die u in werking kunt zien. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor pellets en andere accessoires, zo krijg u bij ons het hele plaatje aan services, van aankoop, tot brandstof.


Onze gecertificeerde medewerkers geven u advies op maat, zodat u de beste keuze kunt maken. Een pelletkachel is immers niet goedkoop en dan wilt u uiteindelijk wel thuis komen met die ene, perfecte kachel. Wij helpen u hier graag bij, zodat u binnenkort al kunt genieten van uw eigen pelletkachel.


Milieuvriendelijk stoken
Een pelletkachel brandt op zogenoemde pellets: korreltjes samengeperst zaagsel. Deze pellets zijn heel energiezuinig en worden gemaakt van afvalhout uit de houtindustrie. U stookt dus niet alleen erg zuinig, maar ook energievriendelijk. Het rendement van een pelletkachel kan wel oplopen tot 93%! Dit betekent dat van 1 kilo pellets, maar 70 gram over blijft. Goedkoper stoken is er niet.


Eenvoudig in gebruik
Een pelletkachel is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook heel gemakkelijk in gebruik. Het enige wat u hoeft te doen is het vullen van de voorraadbak, de kachel zorgt voor de rest. De pellets worden automatisch naar de brandkamer gebracht en worden door de kachel zelf aangestoken. U hoeft dan alleen nog maar lekker op de bank te gaan zitten en te genieten van de heerlijke warmte.


Eenvoudig en betaalbaar een warm huis

Wilt u een pelletkachel in Flevoland kopen? Met een pelletkachel van Pelletkachels Huis in Lemmer zit u helemaal goed! Kom eens langs voor een eerlijk, goed advies over de verschillende merken pelletkachels, prijzen en extra mogelijkheden. Zo wordt een pelletkachel kopen wel heel gemakkelijk. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto.


De snelste route naar Pelletkachel Lemmer

De snelste route naar Pelletkachels Huis Lemmer kunt u zien in het kaartje hieronder. Komt u eens langs? U zult zien, een pelletkachel in Flevoland e.o. kopen was nog nooit zo gemakkelijk!


Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer