Pelletkachel Emmeloord

Zoekt u een pelletkachel in Emmeloord e.o.?

U zoekt een pelletkachel in Emmeloord en omstreken. Zoek dan niet verder, want Pelletkachels Huis in Lemmer staat voor u klaar!


Pelletkachels Huis in Lemmer
Wij zijn Pelletkachels Huis in Lemmer, de grootste leverancier van pelletkachels in Noord-Nederland. Bij ons kunt u terecht voor het meest recente aanbod pelletkachels met de nieuwste opties. Maar ook voor oudere modellen en accessoires kunt u bij ons terecht. Kort gezegd: wat er te koop is aan pelletkachels vindt u bij ons. Wij zijn geen tussenhandelaar, maar leveren onze pelletkachels zelf. Ook kunnen wij voor u de montage, reparatie en het onderhoud van de kachel doen. Wij verkopen ook pellets, deze kunt u online bestellen of afhalen in onze showroom.


Als u een pelletkachel wilt kopen, dan wilt u natuurlijk ook weten hoe zo'n kachel werkt en welke kachel bij u past. Onze gecertificeerde medewerkers geven u met alle plezier het beste advies over de aanschaf van een pelletkachel, zodat u de juiste keuze kunt maken. Een pelletkachel koop je immers niet zomaar, want afhankelijk van de opties kan een pelletkachel best een prijskaartje hebben. Een weloverwogen keuze maken is dan ook belangrijk. Wij helpen u daar graag bij.


Een pelletkachel is een houtkachel, maar dan gemakkelijker
Een pelletkachel is een hele simpele en snelle manier om uw huis lekker warm te krijgen, omdat de kachel zelf de pellets aansteekt en ook zelf de pellets van de voorraadbak naar de brandkamer vervoert. Dit is dus heel anders dan bijvoorbeeld een houtkachel die u in de gaten moet houden en waar u regelmatig handmatig hout op moet gooien. En daar waar een houtkachel lange tijd nodig heeft om het huis warm te maken, krijgt een pelletkachel het gehele huis in een mum van tijd op temperatuur.
Wilt u van de vlammetjes kunnen genieten? Dit kan niet alleen met een houtkachel, maar ook met een pelletkachel. Er zijn zelfs pelletkachels waar u (ter decoratie) een voorraadje hout in een bak eronder kunt zetten, zodat het lijkt alsof uw pelletkachel stiekem een houtkachel is.


Pellets als brandstof?
Een pelletkachel brandt op zogenoemde pellets: korreltjes samengeperst zaagsel. Het rendement van een pelletkachel kan oplopen tot wel 93%! Kort gezegd betekent dit dat er van 1 kilo pellets maar 70 gram as over blijft. Het hout waar pellets van gemaakt is, is afkomstig van afvalhout uit de houtindustrie. Door een pelletkachel te gebruiken bent u dus heel milieuvriendelijk aan het stoken.


Eenvoudig en betaalbaar een warm huis
Met een pelletkachel is uw huis snel en eenvoudig heerlijk warm. Bovendien is een pelletkachel gemakkelijk in gebruik en zijn er veel extra opties die u bij een kachel aan kunt schaffen. De aanschafprijs van een pelletkachel varieert per model, mogelijkheden, warmteafgifte en andere factoren. Benieuwd geworden? Voor een pelletkachel in Emmeloord kunt u altijd terecht bij Pelletkachels Huis in Lemmer voor eerlijk advies en de beste prijzen.


Route vanaf Emmeloord naar Pelletkachels Huis Lemmer
Hieronder vindt u de route naar Pelletkachels Huis in Lemmer. Want voor een pelletkachel in Emmeloord zit u bij ons helemaal goed.


Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer