Pelletkachel Drachten

Zoekt u een luxe pelletkachel in Drachten?
Voor een pelletkachel in Drachten e.o. hoeft u niet verder te zoeken, want Pelletkachels Huis in Lemmer staat voor u klaar! Met een klein half uurtje kunt u al bij ons in de showroom staan om de kachels te bewonderen.


Pelletkachels Huis in Lemmer
Wij zijn Pelletkachels Huis in Lemmer, de grootste leverancier van pelletkachels in Noord-Nederland. Wij zijn geen tussenhandelaar, maar leveren onze pelletkachels zelf af en kunnen voor u ook de montage, reparatie en het onderhoud van de kachel doen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor pellets, deze kunt u online bestellen of afhalen in onze showroom. Pellets zijn bij ons 24-7 op voorraad.


Pelletkachel Drachten

Als u een pelletkachel zoekt, dan bent u bij Pelletkachels Huis in Lemmer aan het goede adres. Onze gecertificeerde medewerkers geven u gedegen en eerlijk advies over de aanschaf van een pelletkachel. Op deze manier kunt u de juiste keuze kunt maken. Een pelletkachel komt met een financieel kostenplaatje, zo'n luxe kachel koop je dan ook niet zomaar. Wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze.


Bijzonder eenvoudig!

Een pelletkachel is een hele snelle, simpele manier om uw huis lekker warm te krijgen. Met het gemak van een gaskachel hebt u in een mum van tijd het hele huis lekker warm. Dat is pas genieten! Bovendien zijn de pellets waar een pelletkachel op brand gemaakt van afvalhout uit de houtindustrie. U stookt dus niet alleen energiezuinig, maar ook energievriendelijk. Sommige kachels hebben zelfs een rendement van wel 93%, dit betekent dat van elke kilo verbrandde pellets maar 70 gram over blijft. Dát is pas zuinig stoken.


Eenvoudig en betaalbaar een warm huis
Met een pelletkachel is uw huis snel en eenvoudig heerlijk warm. Bovendien is een pelletkachel gemakkelijk in gebruik en kunt u kiezen uit veel verschillende opties die u bij een kachel aan kunt schaffen. U kunt daarbij denken aan een digitaal beeldscherm, automatische klok of bediening op afstand. De aanschafprijs van een pelletkachel varieert per model, mogelijkheden, warmteafgifte en andere factoren. Dus bent u benieuwd geworden? Voor een pelletkachel in Drachten kunt u altijd terecht bij Pelletkachels Huis in Lemmer voor een goed advies en de beste prijzen. Kom lang in onze showroom, wij helpen u graag verder.


Route vanaf Drachten naar Pelletkachels Huis Lemmer

Hieronder vindt u de route naar Pelletkachels Huis in Lemmer. Want voor een pelletkachel in Drachten en omstreken zit u bij ons perfect.


Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer