Dielle dealer Friesland en Flevoland

Voor een Dielle dealer in Friesland en Flevoland hoeft u niet verder te zoeken: Pelletkachels Huis is gehuisvest in Lemmer, precies op de grens van Friesland en Flevoland. Wij bieden een groot assortiment kachels en accessoires aan, dus kom gerust eens langs in onze showroom.Waarom een pelletkachel

Ook al hebben we steeds minder koude winters in ons kikkerlandje, het kan nog wel degelijk ijzig koud zijn. Wat is dat aangenamer dan een kachel met de look&feel van een houtkachel, zonder het extra werk dat er achter vandaan komt? En een Dielle pelletkachel is het neusje van de zalm.

Een pelletkachel is de perfecte combinatie van een milieuvriendelijke kachel met het uiterlijk van een houtkachel, zonder dat je telkens houtblokken in de kachel hoeft te doen of de glazen schoon moet maken. Een pelletkachel brandt namelijk op zogenoemde pellets, dit zijn korreltjes samengeperst zaagsel. Deze korreltjes van gerecycled hout doet u in bulk in de voorraadbak van de kachel en de kachel zelf bepaalt hoeveel korrels nodig zijn om het vuur aan te maken en/of brandende te houden. Het rendement van een pelletkachel kan oplopen tot wel 93%!

Dus plof na een drukke dag werken heerlijk neer op de bank, pak een bakje koffie er bij en geniet van de fijne warmte van uw (nieuwe) pelletkachel. Zoekt u een Dielle dealer in Friesland en Flevoland? Bij Pelletkachels Huis  in Lemmer zit u goed!Waarom Dielle

Dielle is een bekend merk van pelletkachels en heeft een uitstekende reputatie. Dielle pelletkachels zijn van zeer goede kwaliteit en staan bekend als innovatief, milieuvriendelijk en uitgebreid. Een aantal bekende Dielle pelletkachels zijn bijvoorbeeld de Round Glass, Grecale en Maestrale. Al deze kachels zijn verkrijgbaar in meerdere KW's en hebben het voordeel van een bodemvoeder. Dit betekent dat de pellets niet van bovenaf naar de brandkamer vervoerd hoeven worden, maar met een 2 vijzel systeem vanuit de bodem in de branderbak omhoog gaan. Hierdoor is de vlam zeer rustug en kan de branderbak niet verstoppen. Bovendien hebben deze kachels extra foefjes, zoals bijvoorbeeld een tijdsklok en een schone ruiten systeem, waardoor de ruiten van de kachel langer schoon blijven.Zet u de Dielle kachel uit, dan brand/gloeit de kachel nog 2 uren na, als u binnen die tijd de kachel weer aanzet, kan deze weer pellet toevoeren en gaat de vlam er weer in komen, de gloeikaars hoeft dan niet weer aan, welke u vel stroom bespaart. 
Wie zijn wij?

Pelletkachels Huis in Lemmer is een toonaangevende leverancier van pelletkachels. Naast andere merken van pelletkachels zijn wij ook Dielle sterdealer in Friesland en Flevoland. Daarnaast zijn wij de grootste leverancier van pelletkachels in Noord-Nederland. In onze showroom hebben wij een aantal veel verkochte modellen staan die u ook in werking kunt zien. Kom eens langs en laat u verrassen.

Wij hebben jarenlange ervaring met de montage en het onderhoud van uw pelletkachel. Ook een eventuele reparatie kunt u door ons uit laten voeren. Ook voor accessoires en pellets kunt u bij ons terecht. Dus bent u op zoek naar een Dielle kachel of accessoires? Dan zit u bij Pelletkachels Huis helemaal goed, want wij zijn dé Dielle dealer in Friesland en Flevoland.


Pelletkachels Huis
Kadijk 28
8531 XD Lemmer

info@pelletkachelshuis.nl

Kijk eens rond op onze webshop en mocht u vragen hebben, schroom dan niet om te bellen of te mailen of beter nog, eens langs te komen in onze showroom in Lemmer. Een bakje koffie staat voor je klaar.

Bekijk ons assortiment aan Pelletkachels

Contact Pelletkachelshuis Lemmer